Preturi

Reparatii calculatoare

Tarif (RON):

Instalare Windows complet

60 lei

Reparatii Hardware

60 lei

Instalare router

60 lei

Asrock Fatal1ty Z170

Asrock Fatal1ty Z170 !

 
O noua aparitie : Placa de baza pentru jocuri Asrock Fatal1ty Z170 !
Placa detine un controler LAN killer 2400 , 4 stabilizatoare de tensiune pentru CPU, conectori Sata Express , conectare DTS , un controler audio ALC1150 si sa nu uitam de conectorul USB Type-C pe USB 3.0. Placa detine numai condensatori capacitivi pentru a'i asigura o longevitate maxima.
Controlerul de retea este mai performant decat standardul Realtek care e cel mai des folosit in placile mai ieftine. Placa audio ALC1150 de asemenea ofera o experienta audio superioara standardului actual din piata. Codecul DTS ofera utilizatorului posibilitatea encodarii live pe mai multe canale audio , cum ar fi jocurile .
Fatal1ty Z170 detine un regulator automat pentru tensiunea procesorului in funtie de necesitatile acestuia. Placa vine cu un pachet de utilitare pentru cresterea frecventei memoriilor , cresterea frecventei procesorului si o funtie Auto Tuning pentru ajustarea automata a acestora.

Devirusare

Firma noastra de reparatii calculatoare va poate ajuta cu o devirusare si recuperare de date rapida.

Virusii de calculator sunt un real pericol.

Foarte importanta este prevenirea prin instalarea de antivirus, programe firewall , etc. În cazul în care computerul este deja infectat , este necesara o rezolvare rapida.
Fiecare oră suplimentară de lucru poate aduce o pierdere de date.

Retele calculatoare

               Reparatii Pc

Cablare UTP, instalare prize UTP,  mufare , instalare switch, configurare router , proiectare retele LAN si WAN, configurare protocoale,  setare si configurare internet, configurare router wireless, instalare Access Point configurare placi de retea wireless

Recuperare Date

Recuperare date harddisk cu defecte logice in urma virusarii sistemului de operare , pierderii datelor datorita unei component defecte din sistem de calcul , stergerii datelor din vina utilizatorului sau formatare accidentala.In toate aceste cazuri trebuie intrerupta total activitate pe sistemul de calcul pentru a evita rescrierea si pierderea definitive a datelor existente. Recuparearea sticurile de memorie sau a cardurilor de memorie se poate face tot in cazul unei defectiuni logice cauzate de sistemul in care au fost folosite.

Service Claculatoare  Bucuresti

Aria de acoperire pentru Service Calculatoare  in Bucuresti se clasifica in :

Service Claculatoare Sector 1

Reparatii claculatoare Sector 2

Service Calculatoare Sector 3

Reparatii calculatoare Sector 4

Service calculatoare Sector 5

Reparatii calculatoare Sector 6

Istoria calculatoarelor

"Cine a inventat calculatorul?" nu este o întrebare simpla. Răspunsul real este faptul că multi inventatori au contribuit la inventarea computerului si ca el este de fapt o masinarie complexa formata din multe părţi, fiecare din ele putand fi considerata o invenţie separata.

Abacul a fost primul ajutor pentru calcule matematice. Un abac poate ajuta la operatiuni de adunare si scăderea (înmulţirea şi împărţirea sunt mai lente). Abacul este adesea atribuită greşit Chinei. De fapt, cel mai vechi abac a fost folosit în 300 î.Hr. de către babilonieni. Abac este folosit si astăzi, în principal în Orientul Îndepărtat. A modern abacus consists of rings that slide over rods, but the older one pictured below dates from the time when pebbles were used for counting (the word "calculus" comes from the Latin word for pebble). Un abac modern constă din inele, care aluneca peste tije, dar cel mai vechi dateaza din momentul în care pietricelele au fost folosite pentru numărare (cuvântul "calcul" vine de la cuvântul latin pietriş).

Leonardo da Vinci (1452-1519) a realizat schitele unei masini de calcul dar se pare că aceasta nu a fost construita niciodată.

reparatii pc

În 1801 francezul Joseph Marie Jacquard a inventat un mecanism similar războiului de ţesut care putea citi cartele perforate, avand împreună într-un şir lung de frânghii.

1822 de matematicianul englez Charles Babbage a fost propune un mecanism cu abur de marimea unei camere, pe care el o numea Motorul Diferenţial. Această maşină ar trebui să poată calcula tabele de numere, cum ar fi tabele logaritmul. El a obţinut finanţare pentru acest proiect datorită importanţei tabelelor numerice în navigaţia oceanica. In acel interval de timp guvernul britanic a publicat un set de şapte volume cu tabele de navigaţie, care a venit cu un volum de corecţii, care a arătat că setul a avut peste 1000 de erori numerice. Aparatul nu a fost niciodată terminat.

Următoarea descoperire a avut loc în America. Constituţia SUA prevedea că un recensământ trebuie sa aiba loc la fiecare 10 ani, în scopul de a determina reprezentarea statelor în Congres. În timp ce primului recensământ din 1790 a avut loc in numai 9 luni, prin 1880, populatia SUA a crescut atât de mult încât recensamantul a durat 7.5 ani. Biroul de Recensământ a oferit un premiu inventatorului unui dispozitiv care va ajuta recensamantul din 1890 şi acest premiu a fost câştigat de Herman Hollerith, care au propus şi apoi a adoptat cu succes cartele perforate ale lui Jacquard, în scopul de calcul.Hollerith a construit o companie, Tabulating Machine Company, care, după cateva preluari, a devenit în cele din urmă International Business Machines, cunoscut azi ca IBM. IBM a crescut rapid şi cartele perforate au devenit omniprezente.

 

11.3.2015 smicro c7x99-oce 

 

 Cunoscuta pe piata serverelor, Supermicro a revenit cu o placa de baza pentru overclocking. Compania Supermicro  a furnizat pana de curand placi de baza pentru calculatoare din gama business. Placa de baza C7X99-OCE detine 4 sloturi SLi . Placa de baza detine de asemenea sloturi pce-express 3.0 , 4 sloturi de memorie  si un design futurist. placa de baza are un chip Intel x99. Daca sunteti un gamer pretentios si doriti un calculator puternic va recomand aceasta placa de baza avand in vedere caracteristicile si puterea de overcloking pe care o poate da procesorului. De retinut ca pentru a putea folosi placa de baza la adevarata ei putere se recomanda un procesor deblocat si un cooler pe masura pantru a putea modifica frecventa procesorului pentru un calculator de gaming puternic.


 

Review pentru dispozitiv de stocare SSD Intel 750
Stocare la viteza ametitoare.

 

Interfata de conectare a SSD-ului foloseste un slot PCIe x4 insa pentru a boota de pe dispozitiv aveti nevoie de o placa de baza cu un BIOS care sa suporte NVMe. Bios pe care nu o sa-l gasiti pe placile mai vechi. Deocamdata nu poate fi folosit pe interfata NVme in Raid deoarece Intel RST nu suporta acest lucru.In windows 8.1 viteza de citire a ajuns la 1.3 GBps si 0.9 GBps la scriere. Ca si concluzie va recomandam acest dispozitiv de stocare numai pentru calculatoare foarte performante. Pentru calculatoarele obisnuite un dispozitiv ca Kingston’s HyperX ar fi solutia pentru imbunatatire performantei.


Resetarea perolei  windows-ului

 

Am sa va arat cum veti reseta parola contului de utilizator pentru windows 7,8,10 , in caz ca ati uitat-o .Trebuie sa aveti un stick sau dvd cu kitul de windows si sa l bootati ca in cazul instalarii windousului .Dupa ce setup-ul windousului se incarca apasati shift +f10 pentru a intra in modul command prompt.Aici trebuie sa localizam partitia unde este instalat windousul tastand "c:" sau "d:" dupa fiecare comanda “dir” pana gasim  partitia unde se afla directorul windows ..ceeea ce ne indica prezenta fisierelor windousului pe acea partitie.Dupa ce gasiti partitia trebuie sa tastati "cd x:\windows\system32" unde x reprezinta partitia in care se afla windousul , altfel va trebui sa schimbi prima litera din comanda cu litera partitiei tale.Dupa care redenumiti utilman.exe  utilizand comanda “ren utilman.exe utilman1.exe” inlocuiti cu cmd.exe prin comanda “copy cmd.exe utilman.exe”. Reporniti calculatorul normal in windows.In faza de logon a observam in partea stanga o iconita ce ne duce acum in comman promt iar in momentul acesta inainte de log on avem drepturi de administrator.Deschidem command prompt dupa care identificam utilizatorii tastand “net user”.Pentru a schimba parola tastati comanda “net user numeutilizator parola” unde numeutilizator este utilizatorul gasit prin comanda "net user"si parola este parola aleasa de tine. 

Program

7 - 22 Luni - Duminica

Experienta

Sunt specialist in domeniul IT cu studii si experienta de peste 10 ani!

       poza mea

RAPID

Serviciul nostru presupune deplasare imediata fiind unul din cele mai bune servicii de devirusare si recuperare date

Users

We have 6 guests online

Kingstone uv400

Noua gama de SSD-uri low cost Kingstone uv400 de 120 , 250 si 480 de GB

 

SSD-urile Kingston din gama UV400 au fost lansate cu putin timp in urma pe piata IT si se gasesc la vanzare in magazinele de calculatoare din Romania. In scurt timp o sa fie disponibila si varianta de 1 Terrabyte.

Vechiul controller Sandforce a fost inlocuit de un controller Marvel, controller cu 4 canale ce se doreste mai rapid decat predecesorul sau.

Kingstone se lauda folosit deviza “de 10 ori mai rapid decat un hdd” folosita si pentru generatia mai veche din seria V300 dar cu toate acestea aceasta gama de ssd-uri ramane o varianta pentru bugetele mici.

Vitezele de scriere cu care se lauda Kingston de pana la 550 MB/ s sunt in doar teoretice, in realitate testele facute de diversi utilizatori si publicate pe Youtube arata viteze mai mici de 300 MB /s.

Kingstone UV400 a pastrat preturile gamei V300, probabil cele mai bune preturi pentru un SSD de brand dar cu performante scazute.